keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Sara Shepard - Täydellinen

Rosewoodissa, missä ilma tuoksuu Chanel vitoselta, mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Valehtelevat viettelijät tekevät kaikkensa, jotta A pysyisi hiljaa, mutta salaisuudet ovat rumia ja vaikeita piilottaa. Arian perhe on hajoamassa. Hanna yrittää tehdä Monan synttäreistä koko Rosewoodin historian upeimmat. Emily tuntee olonsa outolinnuksi, ja ainoa ihminen, joka hyväksyy hänet, saattaa kääntää kaikki häntä vastaan. Entä Spencer? Hän on krooninen poikaystävänvarastaja, mutta hän ei ole koskaan ollut pettäjä - ennen kuin nyt.

Täydellinen jatkaa Valehtelevat viettelijät kirjasarjaa sen kolmantena osana. A painostaa neljää tyttöä heidän salaisuuksillaan ja yrittää saada heidät tekemään juuri niin kuin itse haluaa. A vaikutti aika lepsulta kahdessa edellisessä osassa, mutta nyt tyypin todellinen luonne alkaa paljastua, eikä hän karta äärimmäisiä keinoja pysyäkseen salassa.

Emily on edelleen vähän vaakalaudalla, enkä vieläkään saa kyseisestä hahmosta mitään irti. Hanna puolestaan alkaa osoittaa jo kiinnostavuuden merkkiä, kun hänen kulissinsa alkavat murentua ja kovan kuoren alta paljastuukin ihan aito Hanna. Arian ja Ezran suhde kokee yllättäviä käänteitä, eikä A pysty pitämään siitä näppejään erossa, odotan innolla miten tilanne lopulta ratkeaa. Spencer puolestaan painii nyt kovien asioiden kanssa, kun saa selvyyden Alin katoamisillan tapahtumista.

Juoni pursuaa taas kerran jännitystä ja juonenkäänteitä. Janoan niin paljon saada tietää kuka A todellisuudessa on, se kun ei ole selvinnyt vielä edes tv-sarjassa ja sitä on tullut katsottua jo kuusi kautta, josko tuo koskaan selviääkään.


Alkuperäinen nimi: Perfect, 2007
Arvosana: 4
Sivut: 279
Gummerus, 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti